Nöjda kunder Nöjda Kunder

"Vi anlitade mäklare Björn Wahlström för försäljning av Flyinge 5:9 i Södra Sandby. Vi kan varmt rekommendera honom, mycket kunnig och stor kännedom om området kring Och i Södra Sandby. Skötte alla visningar och papper som behövdes och vi är mycket nöjda med Försäljningen, som tog lite tid pg a höjda räntor och oroligt på bostadsmarknaden, men han gav Inte upp och vi fick en mycket bra köpare som vi också är nöjda med som kan ta väl hand om huset "

CHRISTIAN LINDEN, KATHARINA KLINGH, SONNY LINDEN - S. SANDBY 2023-02-16

"Valet av mäklare och mäklarbyrå var inte svårt. Björn Wahlström på BW Mäklarbyrå hade bistått mig/oss för ett antal år sedan och vi var då mycket nöjda. Förmedlingen av min lägenhet på Ideon i Lund gick precis så smidigt som jag önskade. Skönt med en mäklare som jobbar professionellt är flexibel och kan alltid nås. Betyg 5/5. "

Karl L

"Hej jag och min fru var i jakten efter en villa och hade en jättebra mäklare på denna resan. Vi rekommenderar Björn Wahlström han är en bra mäklare som hjälper och informerar sina säljare samt köpare av bostaden. "

Hälsar Ali Özcan Mehridzhan Özcan

"Tackar mäklaren Björn Wahlström på BW Mäklarbyrå för hans insats med att förmedla vårt hus alldeles utanför Södra Sandby. Då vi själva inte har någon erfarenhet av fastighetsförsäljningar behövde vi ha någon som kunde bistå oss från början till slut, och det fick vi verkligen. Då det är/var ett speciellt hus med bl.a. låg takhöjd och en stor oreglerad tomt är vi tacksamma för den professionella vägledningen under hela förmedlingen. Är ni behov av en mäklare som kan prestera utöver det vanliga så anlita Björn Wahlström på BW Mäklarbyrå. "

Ch.N

"När huset i Planetstaden/Lund skulle säljas var det en viktig uppgift att välja lämplig mäklare. Då säljaren var ett dödsbo var det ett antal beslutsfattare involverade i valet. Tanken var att vi behövde en mäklare med erfarenhet men även som var beredd at lägga ned tid och själ i den kommande förmedlingen. Från en bekant fick vi ett tips om Björn Wahlström som driver den fristående mäklarbyrån BW Mäklarbyrå i Lund skulle kunna vara ett lämpligt val. Efter en första träff med ovanstående mäklare som utföll positivt beslutade vi oss att ge honom förmedlingsuppdraget. Detta val och beslut har vi inte ångrat, mäklaren Björn Wahlström fick verkligen visa skicklighet och tålamod under hela processens gång. Att notera är att detta uppdrag innehöll många komplicerade detaljer. Slutbetyget blir: Starkt rekommenderad +++++ (5/5) "

Ei.B

"Anlitade Björn för några år sedan när jag skulle sälja min lägenhet. Björn skötte försäljningen utomordentligt väl varför jag vände mig till honom vid nästa försäljning. Björn har varit professionell och mycket noggrann från första stund med bl a fotografering och beskrivning av huset. Björn har hållit tät kontakt med information både via mail och telefon. Jag kan varmt rekommendera Björn till alla som skall sälja eller köpa bostad. "

Monica Wedberg

"Stort tack Björn för din personliga och värdefulla hjälp med att sälja mina föräldrars fastighet på Mårtens Fälad – Kollegievägen. Du har tagit dig tid och med hjärtat på rätt plats sett till att de fick en trygg affärsuppgörelse. Det du kan erbjuda kan inte inte någon av de större mäklarfirmorna så jag rekommenderar dig absolut till framtida kunder och spekulanter. "

Annika F

"Vi visste ingenting om lägenhetsförsäljning när vi kontaktade Björn Wahlström på BW Mäklarbyrå, men han hjälpte oss med varje steg och bistod oss under hela tiden med råd. Med noggranhet, effektivitet och flexibilitet hjälpte han oss att sälja vår lägenhet på Gunnesbo. Han fanns tillgänglig under hela processen, både kvällar och helger, och såg till att affären gick både snabbt och smidigt. Vi kan på det varmaste rekommendera honom. "

Mats och Helena

"Jag vill härmed tacka mäklaren Björn Wahlström på BW Mäklarbyrå för hans formidabla insats när jag sålde min närbutik i Marieholm. Han fick ihop alla momenten som ingick i fömedlingen och utan att överdriva var de många som skulle bemästras. Kan han få ihop en sådan här affär kan jag på mitt varmaste rekommendera honom för alla typer av förmedlingsuppdrag. Vi återkommer mer än gärna. Tack. "

Christel T

"När jag skulle sälja min tomt i närheten av Vallåsen var valet av mäklare lätt. Björn Wahlström på BW mäklarbyrå hade hjälpt mig ett antal år sedan för en annan förmedling/försäljning. Tomten var inte det lättaste förmedlingsuppdraget men Björn fick ihop hela affären på ett beundransvärt sätt. Tack! Återkommer när det är dags igen. "

Sharham S

"När vi skulle sälja vårt hus som jag ärvt från mina föräldrar letade vi efter en lämplig mäklare. Det finns som bekant både stora och små mäklarfirmor, men vi hade sett reklamen från BW Mäklarbyrå på många olika platser runt Lund, jag ringde då och bokade in en personlig träff. Min man och jag träffade då den ansvariga mäklaren Björn Wahlström på hans kontor på Öresunds vägen som ligger precis bredvid den nyöppnade och stora Eriks hjälps butiken där det är lätt och smidigt att parkera för oss lite äldre människor. Vi fick ett personligt och varmt mottagande men också en känsla av erfarenhet och yrkeskunnande. Valet var lätt, givetvis valde vi den lilla mäklarbyrån med personlighet och engagemang. Hela affären från start till slut blev mycket angenäm med kontinuerliga avstämningar under hela resans gång. Från marknadsföringar till visningar med påföljande budgivning och avtalsskrivning men även hjälp med den viktiga reavinstuträkningen och den kommande deklarationen. Min man och jag kan varmt rekommendera BW Mäklarbyrå och mäklaren Björn Wahlström som värdesätter trevligt bemötande, engagemang och yrkeskunnande. Valet blir lätt när vi inom en snar framtid skall sälja vårt för stora hus för ett byte till en mindre mer lättskött lägenhet utan ansträngande trappor. Som extra bonus fick vi och mäklaren ett diplom som det mest besökta objektet på Hemnet under vecka 23/2019. "

Inga /Karl-Johan W

"Vi anlitade Björn Wahlström eftersom vi hade hört bra rykten om honom! Det visade sig att ryktena stämde, Björn var riktigt professionell. Vi var väldigt försiktiga med att välja mäklare eftersom vi har haft mäklare tidigare som inte var optimala alls. Björn var väldigt engagerad, lyhörd och lösningsfokuserad. Han respekterade oss som kunder och lyssnade aktivt på vad vi hade och säga. Vi hade ett otroligt bra samarbete med Björn. Vi som kunder skulle verkligen rekommendera Björn till andra som är i behov av en mäklare! Vi är oerhört tacksamma att vi kunde hitta i det här flummiga och dubbelmoraliska samhället en mäklare som är professionell och har hjärtat på rätt plats. TACK Björn "

Danijela & Goran

"”Björn hjälpte mig med kontraktsskrivningen då jag skulle sälja min pappas hus efter hans bortgång. Jag hade redan köpare till huset och ett överenskommet pris, men ville ha professionell hjälp med utformningen av kontraktet och det övriga pappersarbetet för att allt skulle bli juridiskt riktigt. Jag sökte på nätet efter mäklare i Lund och ville gärna ha en mindre mäklare för mer personlig kontakt. Jag fick snabbt kontakt med Björn, som var mycket serviceminded och kunnig och jag valde honom för uppdraget, vilket jag inte ångrat. Björn har väglett mig och köparna igenom hela försäljningsprocessen och visat stor yrkeskunnighet och noggrannhet. Björn var i princip alltid tillgänglig och lade ett stort personligt engagemang i uppdraget - det kändes både tryggt och roligt att ha honom som stöd. Jag kan varmt rekommendera Björn som mäklare och jag kommer definitivt att anlita honom fler gånger i framtida fastighetsaffärer! /Jenny, Lund i maj 2019”"

Jenny, Lund i maj 2019

"Björn Wahlström med BW Mäklarbyrå har sålt vår bostadsrätt i Oxie. Med kunnighet, intresse samt försiktighet och en bra kamera genomfördes försäljningen på ett seriöst sätt. Vi kommer att rekommendera Björn till släkt och vänner. "

Ralph & Ragna

"När vår moder gick bort, blev dödsboet bestående av tre bröder sittande med en lägenhet i bostadsföreningen Brf Bjerehov i Bjärred. Lägenheten skulle säljas och vi skulle välja en lämplig fastighetsmäklare. Diskussionerna gick om vi skull välja en stor etablerad mäklarfirma på orten eller en mindre byrå som jobbade med färre objekt och gav en ”personligare” service. Valet föll på Björn Wahlström och BW Mäklarbyrå i Lund. Detta val ångrar vi inte, hela säljförloppet från start till mål skedde på ett mycket professionellt sätt. Vi alla tre bröder kan bara rekommendera – välj en mindre mäklarbyrå med goda rekommendationer! Och varför inte BW Mäklarbyrå? Vi ger 10 av 10 stjärnor."

Jan, Bo - Håkan, Hans

"Som köpare av vår första bostadsrätt kändes kontakten med Björn väldigt trygg och bra. Han vägledde oss på ett professionellt och personligt sätt genom hela processen från visning till kontraktsskrivande. Vi kan varmt rekommendera andra att anlita Björn!"

Ann - Sofie & Johan

"Innan jag tog beslutet vilket mäklarval jag skulle göra när jag skulle sälja min lägenhet på väster i Lund ville jag personligen träffa ett antal mäklare. Då jag även för ett antal år sedan funderade på att sälja hade jag redan då träffat ett antal som även inbjöds denna gången. Nu hade det blivit dags att sälja och flytta. Inbjudan bestod av både stora som mindre mäklarbyråer. Valet föll på BW Mäklarbyrå i Lund med mäklaren Björn Wahlström. Jag hade innan mötet varit inne på hemsidan; www.maklarebw.se för att läsa vad tidigare kunder tycker om den erbjudna mäklartjänsten och dessa utlåtande var imponerande. Jag kan verkligen intyga efter affärens genomförande att mäklaren Björn Wahlström verkligen levde upp till dessa med råge. Den service som jag fick från början till slut betygssätts med fem stjärnor av fem möjliga. Jag ångrar verkligen inte att jag vågade satsa på en mindre mäklarbyrå som verkligen levererade vad reklamen utlovar ”bäst när det gäller”. Ett stort tack."

Anita Sjöberg

"Björn har gjort ett jättebra arbete då han hjälpte oss med allt som behövde göras för att få lägenheten såld. Han var med oss från början till slut. Björns erfarenhet som mäklare underlättade mycket och vi kände oss trygga med att ha Björn som våran mäklare. Lägenheten såldes fort och för ett bra pris. Kan varmt rekommendera Björn och kommer säkert höra av oss igen till honom i framtiden vid föräljning av lägenhet eller hus! "

G & G

""I have recently had the pleasure of selling my house in Lunds kommun with the assistance of Björn Wahlström. From the day we met for the first consultation, until the last day when I delivered the keys, Björn has always been there, on top of every single step of the selling process. His expertise in the real estate market is outstanding, just like his professionalism and project managing skills. I would strongly recommend BW MÄKLARBYRÅ to anyone buying or selling a property in the area." "

JULIAN COCCIA

"Vid försäljning av mitt hus i Höör 2016, anlitade jag BW Mäklarbyrå i Lund. Hade tidigare hört talas om Björn Wahlström som en kunnig och duktig mäklare. Han var snabb och flexibel, vilket gjorde att försälj ningen flöt på i rask takt.Jag är mycket belåten med hela försäljningsarbetet, och kan klart rekommendera BW MÄKLARBYRÅ. "

BIA

""Vi, i styrelsen för Brf Lilla gatan i Stockholm, fick mäklaren Björn Wahlström på BW Mäklarbyrå personligt rekommenderad. Vi beslöt att ge honom uppdraget trots anbud av flera stora fastighetsmäklare i närområdet. Valet av mäklare har vi inte ångrat, hela processen från början till slut sköttes professionellt och mycket dedikerat. Vi är mycket nöjda och kan varmt rekommendera Björn för såväl privatpersoner som bostadsrättsföreningar / Brf Lilla Gatan”"

BRF Lilla Gatan

"Är byggherre och anlitade Björn Wahlström på BW Mäklarbyrå för förmedling av en av två nybyggda villor. Vill med dessa rader verkligen rekommendera denna mäklare för sin noggrannhet, kunskap och lyhördhet men även för tidsinsatsen. Det var många turer i denna affär och vissa inte helt lätta att reda ut men mäklaren Björn löste dessa på ett imponerande sätt. Mycket bra val av mäklare. "

Mr M

"Det började med en lapp från BW Mäklarbyrå i brevlådan och slutade med en mycket lyckad försäljning av min mors lägenhet. Fick i uppdrag av min mor att sälja hennes lägenhet i Harlösa utanför Lund. Då jag både fick en reklamlapp i brevlådan och såg mäklarfirmans reklam på den närliggande ICA affären i byn kontaktade jag Björn Wahlström på BW Mäklarbyrå. Detta ångrar jag/vi verkligen inte efter att affären nu är avslutad. Vi fick hjälp i hela processen från början till slut. Mäklaren Björn tog sig tid både på vardagar och helger och gav oss även många värdefulla tips och råd under resans gång. Imponerande. Betyget är 5/5 stjärnor."

Marek + mor

"Jag blev rekommenderad mäklaren Björn Wahlström på BW mäklarbyrå av en barndomsvän. Jag är mer än nöjd att jag följde denna rekommendationen. Jag fick en professionell och personlig kontakt och vägledning genom hela affären. Dessutom fick jag bra betalt för den sålda bostadsrätten i Bjärred. Glad att jag följde min kamrats råd och att jag valde en mindre mäklarbyrå som hade och tog sig den tiden som behövdes."

Anders P

"Är Väldigt nöjd att ha anlitat BW som mäklare, Björn har både hjälpt oss att köpa samt sälja objekt Han tar sin tid och stressar inte på, Väldigt bra och personlig service utöver det förväntade. Lätt att prata med och inga konstigheter inga problem med att få kontakt med honom Vi rekommenderar starkt BW mäklarbyrå "

Magnus och Bea

"Vad ska man skriva om Björn Wahlström förutom att han är fenomenal ? Han tar hand om alla spekulanter på ett föredömligt ytterst professionellt sätt. Ställer upp ”around the clock”. Gör fina presentationer, är inte rädd för att hjälpa till med styling, om det behövs. Helt prestigelös och lyssnar uppmärksamt på alla, hjälper både säljare och köpare med funderingar. Kämpar på när det är motigt och håller mig, som säljare, alltid informerad om läget. Efter att Björn hjälpt mig och min närmaste familj med 5 försäljningar kan jag inte tänka mig någon annan mäklare "

Ulf Hanson, Hofterup

"Björn har i sin tjänst som mäklare gjort ett fenomenalt jobb när jag skulle köpa min bostadsrätt i BRF Runslingan i Lund. Björn har på ett flexibelt sätt ställt upp utanför normal arbetstider för att kunna genomföra köpet av lägenheten på ett smidigt sätt. Som köpare har jag känt mig trygg och nöjd över den supporten som Björn har erbjudit. "

Christer

"När jag skulle sälja mina föräldrars villa på Gunnesbo i Lund, anlitade jag Björn Wahlström på BW Mäklarbyrå. Detta visade sig vara en positiv mäklarfirma med ett stort engagemang, men även en firma som sätter kunden i första hand och finns till hjälp när helst du behöver."

Daniel G

"Björn har varit väldigt pragmatisk, lösningsfokuserad och noggrann när han hjälpt oss med vår försäljning av vår lägenhet. Hög servicenivå och tillgänglighet visar på den lilla byråns fördelar som vi dragit nytta av. Vi kan varmt rekommendera Björn framöver."

Viktoria och Sebastian, Lund

"Tack för en personlig, snabb och bra försäljning av vårt hus. Björn är en mycket bra mäklare som är super duktig på att hålla kontakten och informera både via mejl och telefon. Uppdaterad information genom hela processen, bjuder verkligen på sin tid vare sig han är ledig eller har arbetstid. Vi tackar Björn så mycket för din hjälp i vår svåra situation."

Kerstin, Sandra & Sussie

"Hög kvalitet på mäklartjänsten av en kunnig och engagerad mäklare. Bra information & service vid köp av vår lägenhet i Brf Fästan /Södra Sandby."

UB & B H

"Tusen tack för arbetsinsatsen och engagemanget vid min tomtförsäljning i Flyinge. Rekommenderar gärna."

Jörgen G

"Är mycket nöjd med hjälpen jag fick när jag skulle sälja min bostadsrätt i Södra Sandby. Allt gick enligt plan och jag är glad jag valde en mindre mäklarbyrå som är både kunnig & flexibel och dessutom finns på orten."

Sverker B

"Björn ledde oss, som noviser, genom hela processen i försäljning av vår mors lägenhet i Eslöv. Något som vi inte är säkra på att vi hade fått hos en större, opersonligare byrå. Vi fick goda råd och stöd i en försäljning som bjöd på en stundom nervkittlande budgivning. Och vi kan alla tänka oss att återkomma om det skulle bli aktuellt med försäljning i framtiden."

Gilla, Rolf och Susanne

"Vi skulle vilja tacka dig Björn, för ditt engagemang från första dagen tills vårt husköp blev av. Trots att detta var vårt första husköp så kände vi oss bekväma hela tiden och detta tack vare din vägledning och kunnande. Det var ett antal hinder på vägen och det var tack vare din professionella hjälp som allt till sist löste sig. Vi vill därför rekommendera dig varmt till de som är i köp- och säljtankar. Lycka till!"

Sabina & Ali

"Björn är en förtroendeingivande och seriös mäklare på alla vis. Det är väldigt enkelt och smidigt att samarbeta och han ser hela tiden till sina kunders bästa. Att han också har en stor lokal kännedom är av stor betydelse för trovärdigheten i ”säljpratet”. Jag kan varmt rekommendera Björn!"

Marie K

"Tack Björn för den smidiga affären och samarbetet vid försäljningen av vårt hus. Vi är mycket nöjda med hela processen. Är också mycket tacksamma för att vi kunde ha en diskussion om de bestämmelser vi gjorde och all hjälp med att komma tillrätta till nya boendet. Känns helt rätt att vi anlitade dig istället för någon stor byrå! Hoppas många ser fördelarna och ger dig mycket jobb i framtiden, vi kommer rekommendera dig till alla vi känner i alla fall. Ha det fint!"

Annika & Fredrik M

"Björn är en mycket hängiven mäklare, som la ner ett mycket större arbete på att sälja vår fastighet, än vi hade vågat hoppas. Vi har gjort 12 fastighetsaffärer de senaste 10 åren och därför mött många mäklar. Björn på BW Mäklarbyrå kan vi rekommendera. Det har vi redan gjort till en nära vän, som även han tycker om Björns personliga stil."

Lars Muhlback

"Vi ville sälja en fastighet i Södra Sverige som egentligen var för fin och stor för en familj. Vi bor dessutom utomlands sa hela ansvaret vilade pa var mäklare. Försäljningen var inte sa lätt och det blev manga körningar och visningar för Björn. Men han gav inte upp, bet sig fast med stor entusiasm, och vi hade fin personlig kontakt. Han ställer verkligen upp och bryr sig. Tack Björn för att du inte gav upp."

Maria Scheffer

"Tack Björn! för att du varit uthållig och inte gett upp under den långa tid vi har försökt sälja mitt hus. Efter 1 år med många visningar och personer som inte dykt upp och inte hört av sig så har du på ett fantastiskt sätt bara fortsatt och varit positiv och engagerad och kreativ. Du har varit strukturerad och noggrann med alla detaljer och dokument vilket har gett ett mycket seriöst intryck! Anlitar dig gärna igen när jag behöver sälja nästa gång! Tack för ett bra samarbete!"

Johan Hansson

"En mäklare med det där lilla extra. Kan varmt rekommendera Björn. Personligt bemötande och stort engagemang. Han har gjort ett bra jobb och jag är väldigt nöjd! Skulle gärna anlita honom igen."

Görel Hilborg

"Vi upplevde Björn på BW Mäklarbyrå som saklig, kompetent och seriös. Likaså, vad vi kan bedöma, en god representant för både säljaren och köparen i vår affär. Vi fick all den hjälp som vi behövde och hade alltid intrycket av att Björn var genuint engagerad in i minsta detalj."

Pär Derlow

"Mäklar BW, Björn Wahlström är den lilla byrån med ett stort personligt engagemang och kunnande och han lotsar både säljare och köpare på bästa sätt till en bra affär. Vi kan varmt rekommendera BW Mäklarbyrå Björn Wahlström."

Lennart & Barbro

"Vi träffade flera mäklare innan vi valde att anlita Björns tjänster. Hans lugna, tillmötesgående och uppriktiga sätt fångade oss direkt, och vi har inte ångrat oss en sekund. Marknadsläget gjorde att det tog en del månader att sälja vårt hus, men under hela resans gång var Björn synnerligen engagerad, förstående och stöttande när vi var som mest modfällda. Hans personlighet och sköna sätt förenat med en professionell attityd och kunskap om den sydsvenska marknaden gör att vi varmt kan rekommendera honom till andra som önskar sälja sin bostad."

Johan & Karen Arlock

"När jag och min bror skulle sälja vår mammas lägenhet föll valet naturligt på Björn. Han har hjälpt oss med försäljningar tidigare och hans vilja att göra ett bra jobb, hans intresse och hans bemötande av spekulanter klarar inget större mäklarföretag. Hans storlek är hans styrka. Jag kan bara rekommendera Björn, han följer dig både som säljare och köpare genom hela processen och lämnar inga lösa trådar."

Ulf H & Bror

"Ska du sälja ditt hus eller lägenhet och vill känna Dig trygg med mäklaren, kontakta BW Mäklarbyrå. Vi har mycket goda erfarenheter av denna byrå. En mäklare som har känsla för kulturbyggnader och kan se det unika i varje objekt. Kunnig när det gäller värdering och ytterst noggrann under sälj- och köpprocessens gång."

Gertie & Harald K

"Vi kan verkligen rekommendera Björn Wahlström med BW Mäklarbyrå som på ett gediget och ansvarsfullt handhavande med försäljning av vår bostadsrättslägenhet i Södra Sandby, i en just då svår tid, trots det blev det en snabb affär. Tack för det Björn."

Berit och Sven Åke

"Vi anlitade BW Mäklarbyrå och Björn Wahlström som tredje mäklarbyrå/mäklare. Vi hade tidigare provat två större byråer som lovade både det ena och det andra. Tyvärr levde de inte upp till förväntningarna och inget avslut blev det heller. Vi vill på det varmaste rekommendera Björn för kommande kunder och vill ge dom rådet - satsa gärna på en mindre mäklarbyrå och låt er inte imponeras av de stora byråernas löften! Tack att du räddade hem affären för oss!"

Katarina & Mats

"Ett stort tack till Björn Wahlström på BW Mäklarbyrå i Lund för att du aldrig gav upp med ansträngningarna att förmedla vårt ärvda hus i Stångby. Det var många fallgropar på vägen, som köpare som hoppade av en timma innan kontraktsskrivning till storm och annat störande brus. Tack för din positiva inställning och alla de informativa uppdateringarna & ansträngningarna på vägen från början till avslut. Kan varmt rekommenderas."

Jonas & Janet