Nöjda kunderNöjda kunder

"Valet av mäklare och mäklarbyrå var inte svårt. Björn Wahlström på BW Mäklarbyrå hade bistått mig/oss för ett antal år sedan och vi var då mycket nöjda. Förmedlingen av min lägenhet på Ideon i Lund gick precis så smidigt som jag önskade. Skönt med en mäklare som jobbar professionellt är flexibel och kan alltid nås. Betyg 5/5."

Karl L

"Björn har i sin tjänst som mäklare gjort ett fenomenalt jobb när jag skulle köpa min bostadsrätt i BRF Runslingan i Lund. Björn har på ett flexibelt sätt ställt upp utanför normal arbetstider för att kunna genomföra köpet av lägenheten på ett smidigt sätt. Som köpare har jag känt mig trygg och nöjd över den supporten som Björn har erbjudit."

Christer

"Stort tack Björn för din personliga och värdefulla hjälp med att sälja mina föräldrars fastighet på Mårtens Fälad – Kollegievägen. Du har tagit dig tid och med hjärtat på rätt plats sett till att de fick en trygg affärsuppgörelse. Det du kan erbjuda kan inte inte någon av de större mäklarfirmorna så jag rekommenderar dig absolut till framtida kunder och spekulanter."

Annika F

"Björn ledde oss, som noviser, genom hela processen i försäljning av vår mors lägenhet i Eslöv. Något som vi inte är säkra på att vi hade fått hos en större, opersonligare byrå. Vi fick goda råd och stöd i en försäljning som bjöd på en stundom nervkittlande budgivning. Och vi kan alla tänka oss att återkomma om det skulle bli aktuellt med försäljning i framtiden."

Gilla, Rolf och Susanne

"Är Väldigt nöjd att ha anlitat BW som mäklare, Björn har både hjälpt oss att köpa samt sälja objekt Han tar sin tid och stressar inte på, Väldigt bra och personlig service utöver det förväntade. Lätt att prata med och inga konstigheter inga problem med att få kontakt med honom Vi rekommenderar starkt BW mäklarbyrå"

Magnus och Bea

"När jag skulle sälja min tomt i närheten av Vallåsen var valet av mäklare lätt. Björn Wahlström på BW mäklarbyrå hade hjälpt mig ett antal år sedan för en annan förmedling/försäljning. Tomten var inte det lättaste förmedlingsuppdraget men Björn fick ihop hela affären på ett beundransvärt sätt. Tack! Återkommer när det är dags igen."

Sharham S

"Vid försäljning av mitt hus i Höör 2016, anlitade jag BW Mäklarbyrå i Lund. Hade tidigare hört talas om Björn Wahlström som en kunnig och duktig mäklare. Han var snabb och flexibel, vilket gjorde att försälj ningen flöt på i rask takt.Jag är mycket belåten med hela försäljningsarbetet, och kan klart rekommendera BW MÄKLARBYRÅ."

Bia